Dakisolatie

Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest lonende ingrepen.

Dakisolatie

Waarom een dakisolatie?

De energieprijzen stijgen de pan uit en maandelijks ziet u\ hoeveel geld u kwijt bent aan de energierekening. Veel mensen zijn op zoek naar manier om te kunnen besparen zoals de verwarming wat lager zetten of minder lang douchen. Maar, er is nog een optie: dakisolatie. Heeft het dak isoleren wel echt zin zul u zich misschien afvragen, jazeker.
U kunt zo’n 25% op uw jaarlijkse energierekening besparen, u heeft daarom al na 6 jaar deze investering terugverdiend aan alleen al de besparingen die u jaarlijks heeft. Als u op zolder uw slaapkamer heeft kan het in de zomer enorm warm worden en in de winter enorm koud, niet heel fijn als u na een drukke dag werken lekker wilt gaan slapen, daarnaast gaat zo’n 20% tot 30% warmte verloren als u geen dakisolatie heeft, toch zonde. Met dakisolatie heeft u een heerlijk warme deken over uw huis in de winter en in de zomer houdt deze deken de warmte veel beter uit uw huis, dus ongeacht het seizoen kunt u lekker slapen en daarnaast stoot u minder broeikasgassen uit. Goed voor de portemonnee, uw nachtrust en het klimaat!

Waarom T&D Daktechiek

Laat uw dak renoveren door TD Daktechniek en voorkom het leggen van geheel nieuw dak.

Deskundig advies en betrokkenheid

Door onze ervaringen zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende dak werkzaamheden.

Professioneel dakdekkersbedrijf

T&D Daktechniek is hét dakdekkersbedrijf in Oldenzaal en omgeving. Wij gaan altijd voor de beste oplossing.

Wij hebben oog voor detail en leveren kwaliteit.

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor uw dakwerk in kaart.

Dakisolatie

Kan ik mijn dak niet zelf isoleren?

Dat kan zeker maar er zitten een aantal nadelen aan, als u het zelf gaat doen heeft u maar beperkt keuze aan isolatiematerialen, spuitisolatie kunt u niet zelf aanbrengen of kopen in een doe-het-zelfzaak. Daarnaast moet u zelf in de materialen voorzien en het inschatten van de hoeveelheid isolatie is lastig, soms heeft u erg te kort of juist heel veel over, daarnaast moet u ook maar net de juiste gereedschappen hebben. En als laatst, misschien wel het grootste nadeel van het zelf plaatsen, de plaatsing van het materiaal. De effectiviteit van de dakisolatie gaat hand in hand met de plaatsing.
Slechte plaatsing kan vervelende gevolgen hebben zoals vochtproblemen, schimmels of warmte verlies. Als u het laat plaatsen door een isolatiebedrijf heeft u wel de beschikking over betere isolatietechnieken waardoor ook de kieren en gaten voorzien worden van isolatie. Daarnaast hebben wij al jaren kennis en ervaring dus wij weten wat we doen en op welke manier het beste is voor uw dak. Mocht u uw huis na een tijd willen verkopen krijgt een goed geïsoleerd huis ook een veel beter energielabel waardoor potentiële kopers meer vertrouwen krijgen in uw huis.

Aanvraag formulier

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met TD Daktechniek