Dakherstel

T&D Daktechniek verzorgt alle soorten dakoplossingen voor particulieren en bedrijven.

Dakherstel

Wanneer een dakherstel?

Er zijn vele redenen waarom een dak aan herstel toe is, afhankelijk van het soort dak dat u heeft zijn er ook verschillende redenen mogelijk.
Bij een plat dak is de kans op scheuren in de dakafwerking heel groot, dat kan vervelende gevolgen voor u hebben, zo kan er houtrot ontstaan of een directe lekkage. De gevolgen voor u en uw huis zijn vervelend en snelle reparatie is dan nodig om erger te voorkomen.
Bij een hellend dak kunnen dakpannen kapot gaan waardoor u dakschade heeft. Bij missende of kapotte dakpannen kan er water in de constructie komen en dus in uw huis. Een snelle reparatie is nodig om erger te voorkomen.

Heeft u zelfstandig dakisolatie geplaatst maar is deze niet goed genoeg geplaatst? Zitten er nog gaten of kieren zonder isolatie of zijn er vochtplekken ontstaan? Een snelle reparatie is nodig om erger te voorkomen.
Zoals u kunt lezen kan schade aan het dak grote gevolgen hebben voor uw huis. Hoe langer het duurt voordat het gerepareerd is hoe groter de gevolgen. Dat is onnodig. Wij verzekeren u van een snelle en een geschikte reparatie. Wij zorgen niet voor een “quick fix” maar een goede en gedegen oplossing voor uw probleem.

Waarom T&D Daktechiek

Laat uw dak renoveren door TD Daktechniek en voorkom het leggen van geheel nieuw dak.

Deskundig advies en betrokkenheid

Door onze ervaringen zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende dak werkzaamheden.

Professioneel dakdekkersbedrijf

T&D Daktechniek is hét dakdekkersbedrijf in Oldenzaal en omgeving. Wij gaan altijd voor de beste oplossing.

Wij hebben oog voor detail en leveren kwaliteit.

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor uw dakwerk in kaart.

Aanvraag formulier

Offerte aanvragen

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met TD Daktechniek